În urmă cu două zile încerca să ajute Spitalul Județean Arad cu două aparate de aer condiționat. Noaptea trecută a murit în același spital!

Dana Babencu, o arădeancă în vârstă de 49 de ani a murit în cursul nopții trecute într-una din secțiile Spitalului Județean Arad. Era internată aici de ceva vreme, iar în urmă cu două zile încerca să facă rost de o sponsorizare: două aparate de aer condiționat pentru secția ATI.

Moartea Danei i-a surprins pe colegii din USR, formațiune politică din care făcea parte.

„Astazi este o zi trista pentru noi toti. Asa sunt toate zilele in care cineva cu suflet mare si bun pleaca dintre noi. Dana a fost un om de milioane! Un om pe care ma bucur enorm ca am avut ocazia sa il cunosc, o femeie care mi-a devenit prietena si de la care inca aveam multe de invatat. Dana Babencu a fost una dintre cele mai active si implicate persoane in activitati civice, acea persoana care mereu cauta moduri de a ajuta, de a face activitati de care sa beneficieze si cei mai putin norocosi. Printre ultimele mesaje de la ea, pe cand era pe patul de spital, a fost ceea ce vedeti in poza de mai jos. chiar si atunci, se gandea la cum sa faca bine. asadar, cine doreste sa ajute sectia de terapie intensiva si sa doneze/sponsorizeze spitalul cu doua aparate de aer conditionat de 15000*btu, rog sa o faca in numele ei. Drum lin spre ingeri, draga Dana!”, este mesajul Alinei Pop.

Adauga comentariu