UPDATE Un vatman a rămas fără geanta care era pusă sub scaunul din cabină

Un vatman din Arad a avut parte de o experiență neplăcută în această dimineață. În timp ce a coborât să își cumpere o cafea, geanta care era pusă sub scaun, a dispărut. Totul s-a întâmplat în descurs de câteva minute.

„La curba de staționare către Gai, chiar la barieră, am coborât să îmi cumpăr o cafea. Când am revenit nu mai aveam geanta cu lucrurile personale, dar nici o baterie externă ce era pe bord. Acum aștept să vină poliția. Aveam lucruri personale și câteva zeci de exemplare „Jurnalul unui vatman”. Sunt lucruri de care am nevoie”, a declarat Gabriel Posa. Acesta se afla în tramvaiul ce merge pe linia 18 și abia plecase din stația Făt Frumos.

UPDATE: Vatmanul şi-a recuperat geanta, dar nu şi lucrurile din ea. Acesta a şi postat un mesaj pe pagina de socializare Facebook.

„Dzeu, NU DOARME.. acum o oră mi-a fost dusa geanta furată dimineața din tramvai. Dispecerul de la F. FRUMOS mi-a zis că i-a predat-o un tânăr de aprox 30 ani cu bandaj pe un braț, care a văzut niște puradei ca se juca cu numerele mele de linii-tramvai, culmea-de-a tramvaiul!!, undeva prin apropiere. Bun, oricum merg pe mana imaginilor de la Staer, absolut ca nu voi ierta nici puradeii sau nea-omul ce a dus geanta, ce ma bucura e ca sunt actele medicale de care am nevoie urgent, mi a dispărut din geanta următoarele lucruri: 10 broșuri, scule (șurubelnița stelara, dreaptă, cheie de 10-13,cheie pătrată, 2 numere din setul roșu 6 și 7,un spray de corp, da-chiar o hârtie igienica (chiar atâta nu AI-HOTULE), șervețele umede, unele medicamente, măști cu UTA - două, pixuri-vreo 4, orbit pastile, două benzi izolatoare și evident bateria externa plus cablul de la telefon... Deci, Dzeu nu doarme, dar făptașul fie el și puradel nu sunt curios... Răspundere Penala... Așa ceva, nu pot sa iert...”

Comentarii

Cetatean

24.09.2020 20:39

deci,sa morr io,i-as schingiu-i pe hotii astia,nu ma intere ca is minori cu tot cu parintii lor ordinari,in TEAPA i-as trage.FARA MILA.;Legea,CE face?oare se va schimba cv duminica?

Cetatean

24.09.2020 22:02

CORECT DOMNULE CU UTA,NU CEDATI-SA ELIMINAM HOTII.

Gabi 240 HAIDE ...

25.09.2020 15:56

Absolutt,k nu iert...Astept imaginile cu politia alaturi si vreau sa il punem in flagrant,ce a facut cu lucrurile care numai sunt?FURT CALIFICAT.NU pot sa iert asa ceva,hotiile trebuie SA DISPARA din lumea civilizata.Plus ca am pierdut aproape 2 ore din serviciu,tramvai lipsa-calatori afectati,NU voi tolera asta.LA PUSCARIE,ORICINE ar fi,nu renunt la plangere !!o zi buna tuturor,k in tramvaiul meu...

Adauga comentariu