UPDATE Un bărbat tăiat cu drujba zace în pădure. Pompierii arădeni încearcă să ajungă la el!

Pompierii arădeni intervin la această oră (n.r. 19.40) pentru a salva o persoană care este posibil să se fi tăiat cu drujba şi care se află în pădure, pe un drum fără acces, în apropiere de Igneşti. 

„In acest moment echipajele de intervenţie a Detașamentului Sebiș - 8 subofiteri şi SAJ Sebiş au ajuns până la locul în care drumul devine inaccesibil. Au fost luate mijloacele de prim ajutor din autospeciale, targa și drumul va continua pe jos. Sunt de urcat aproximativ 3-4 kilometri. Persoana rănită a fost găsită de un alt muncitor din zona care a sunat după ajutor”, a declarat George Plşeca, purtător de cuvânt al ISU Arad. 

UPDATE: 21:00

Reprezentanţii ISU Arad anunţă că o echipă formată din Salvamont - Salvaspeo, pompieri și cei de la SAJ au ajuns la victimă.

 „Bărbatul este în viaţa, în stare grava. I se acordă îngrijiri medicale apoi va fi pregătit pentru coborâre. Pana la ambulanță va fi coborât dacă este posibil pe targa specială de la Salvamont –Salvaspeo”, a declarat George Pleşca.

UPDATE: Victima, bărbat 40 de ani a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj. Prezintă leziuni multiple. A fost stabilizat de către echipajul SAJ Sebis și de către paramedicii de la Sectia Sebiș.

Adauga comentariu