UPDATE Un arădean s-a aruncat de la etaj după ce şi-a înjunghiat soţia

Un bărbat, în vârstă, de 39 de ani, și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului.  

„Astăzi, în jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan.

Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

UPDATE 1: Femeia are plăgi multiple prin tăiere. Este conştinetă şi va fi supusă mai multor investigaţii. 

UPDATE 2: Băiatul în vârstă de 12 ani al celor doi soţi a asistat la întreaga scenă. El este şi cel care şi-a sunat bunicul să îi spună cele întâmplate. 

Adauga comentariu