UPDATE Un arădean a rămas fără câteva mii de euro. Banii lăsaţi în bancomat au fost luaţi de următorul client!

Un arădean a vrut să alimenteze un cont cu o sumă de bani, însă nici prin cap nu îi trecea că are să rămână fără ei. Totul s-a întâmplat la bancomatul Băncii Transilvania din zona Intim.

„Aveam de făcut o plată de 4.500 de euro. Totul s-a întâmplat ieri, 3 martie, la ora 16.52. M-am dus la Banca Transilvania, la sediul de la Intim și aveam pregătiți cei 4.500 de euro pentru a face plata. Am intrat în incinta băncii pentru că la bancomatul de afară pot fi doar retrași banii, iar depunerile se fac înăuntru. Am pus banii în bancomat după care mi-a fost eliberată o hârtie. Nu m-am uitat ce scrie pe hârtie, dar de acolo am plecat la birou și tocmai am vrut să verific dacă s-a făcut plata. Am avut parte de o surpriză. Nu se vedea alimentarea contului. Atunci am sunat la bancă, iar cei de acolo mi-au spus că se vede pe camere că banii au fost depuși, dar suma nu a fost sustrasă de bancomat. ”, a spus arădeanul care dorea să facă plata.  

Acesta spune că a verificat ce scria pe hârtia eliberată şi atunci a văzut că suma de bani nu a fost virată, deoarece a depășit limita, fiind o sumă prea mare.

 „Am început să fac cercetări la bancă şi am descoperit că banii au fost sustrași de persoana care a urmat după mine. Am fost în această dimineață la bancă, am văzut și eu filmarea și se vede clar cum persoana care a urmat după mine ia banii, îi bagă în buzunar, iese din bancă, se plimbă puțin în stânga și în dreapta, apoi intră din nou în bancă după care a ieșit și a dispărut”, mai declară arădeanul. La faţa locului a fost chemată şi poliţia, iar în cursul zilei de vineri filmarea cu persoana care a luat banii va fi făcută publică.

UPDATE: Banii au fost recuperaţi vineri dimineaţa. La sediul filialei s-a prezentat mama unui tânăr care a spus că banii au ajuns la fiul ei. Femeia a declarat că băiatul a ieşit afară să vadă cui aparţin, însă negăsind pe nimeni i-a luat. Legal avea termen de zece zile să îi declare găsiţi. „Mulţumesc poliţiei şi reprezentanţilor filialei pentru modul în care au tratat această reclamaţie”, a declarat bărbatul care astăzi şi-a recuperat banii. 

FOTO: arhivă  

Adauga comentariu