UPDATE Un arădean a fost bătut de iubita lui! A ieșit în stradă cu un prosop la ochi

Un arădean a fost bătut de iubita lui, bărbatul ieșind în stradă cu un prosop la ochi. Certurile dintre cei doi sunt frecvente în ultima vreme.

Incidentul s-a petrecut într-un bloc din apropiere de Podgoria. Vecinii celor doi spun că și noaptea trecută au auzit scandal în apartament. „În această dimineață (n.r. joi), bărbatul a ieșit în fața blocului, cu un prosop. Îl ținea în zona ochiului”, ne povestește unul dintre vecini.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță și unul de jandarmi.

„Astăzi, în jurul orei 10,30 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat este agresat fizic de către concubina lui. Jandarmii au ajuns de urgenţă la adresa indicată şi au aplanat conflictul. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad deoarece prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Femeia a depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe, drept pentru care pe numele bărbatului au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, spune Dan Monoran, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

UPDATE: Conform unor informaţii neoficiale, se pare că fata l-ar fi lovit pe băiat cu capul în faţă în timp ce acesta era cu mâinile la gâtul ei.  Băiatul s-a ales cu arcada spartă. Fata are câteva vânătăi pe corp. 

Adauga comentariu