UPDATE Symphonic Experience Arad, a doua seară: naiul a răsunat în arena „Francisc Neuman”!

 

Festivalul de muzică clasică, jazz, rock, electronică, etno-funk și șlagăre renumite: Symphonic Experience, organizat pe standionul „Francisc Neuman”,  a ajuns la cea de a treia zi. Timp de două zile, cei care au urcat pe scenă au încântat publicul. 

 Seara a doua a fost una unică creată de Gheorghe Zamfir& Friends (Oana Șerban, Alin Stoica, Rodica  Gabriela). Naiul maestrului Gheorghe Zamfir a răsunat în arena „Francisc Neuman”  acompaniat de Orchestra Filarmonicii Arad, dirijor Daniel Jinga. Cei care au participat, în cele două zile, la festival spun că au fost seri de neuitat și că se bucură că orașul nostru are parte de un așa eveniment. Printre ei s-a numărat și celebrul designer Cătălin Botezatu.

„Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă a doua seara de Symphonic Experience Arad: artiștilor, reprezentanților autorităților însărcinați cu protecția și paza, agenților Elite Bodiguard Team și minunaților noștri voluntari care au driblat ploaia pentru ca mise-en-place-ul de pe Stadion sa fie utilizabil. Și, nu în ultimul rând, spectatorilor care nu s-au temut să înfrunte ploaia pentru a veni la Arena. Până la urmă ploaia a cedat și am avut o seara de spectacol în aer liber, (deși exista și varianta tribunelor acoperite). Mulțumiri tuturor! O seara minunată! Ne vedem duminică”, este mesajul lui Florin Galiş, unul dintre organizatori.

Amintim că cei implicați în organizarea Symphonic Experience sunt Marius Simion, Florin Galiş, Cătălin Lapuşcă și Bruno Biringer.

Bilete pentru astăzi pot fi cumpărate accesând linkul https://www.symphonicexperience.ro/ sau direct de la stadion.

În această seară vor încânta publicul: Ilinca Sârbu&Roland Ristin, Dans Mirela Costea, Răzvan Suma, Laura Bretan, Marcel Pavel, Iordache Basalic și Vlad Miriță. Evenimentul este prezentat de către Anca Țurcașiu.

UPDATE

Vremea de afară face ca organizatorii să schimbe un pic locurile.  „Pentru că ploaia nu pare că se va opri, se organizează zona VIP la Tribuna II unde stau toți cei cu bilete din secțiunile VIP. Cei cu bilete pe scaune din zonele regular, pot să stea la Tribuna I sau Peluză acolo unde găsesc loc liber”, spun organizatorii.

 

Adauga comentariu