UPDATE Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, pe Calea Bodrogului

Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, care a avut loc, sâmbătă după masa, pe Calea Bodrogului. Trei autoturisme sunt implicate. Victimele sunt stabile și neîncarcerate. La fața locului se deplasează 2 autosanitare.

UPDATE: În urma accidentului trei persoane au fost rănite. Acestea refuză internarea, starea lor fiind stabilă. 

UPDATE: 

Astăzi, în jurul orei 14,40, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un evenimetul rutier fără victime, în care au fost implicate mai multe autoturisme.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un bărbat de 30 de ani, din jud. Timiș, a plecat de pe loc, pe strada Bodrogului, fiind acroșat de un autoturism care venea din spate, condus de o femeie de 25 de ani. Al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un cetățean turc. Au mai fost avariate alte două autoturisme parcate.

Bărbatul de 30 de ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 RON și suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, pentru neasigurarea la plecarea de pe loc. În urma evenimentului rutier nu au fost persoane rănite.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto implicați nu consumase alcool”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu