UPDATE Mașină răsturnată la Odvoș

O mașină s-a răsturnat, luni, la Odvoș, inafara părții carosabile. Din autoturism iese fum, iar martorii la accident au scos imediat o persoană rănită și aștepată cadrele medicale. La fața locului se deplasează un echipaj SAJ Lipova și un echipaj de salvare aeriană.

UPDATE Un bărbat de 60 de ani a fost rănit

Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad a declarat: „Astăzi, 25 aprilie a.c., în jurul orei 16.25 a avut loc un accident rutier ușor pe D.N.7, în localitatea Otvoș. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 60 de ani, din localitatea Vărădia de Mureș, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Arad înspre Deva, în localitatea Otvoș, în timp ce efectua o manevră de depășire intră în coliziune cu un autoturism parcat pe partea stânga a părții carosabile, proiectându-l într-un stâlp de curent. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 60 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu