UPDATE Iustin Cionca şi Sergiu Bîlcea intră în autoizolare

Conducerea Consiliului Județean, președintele CJA, Iustin Cionca și vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea intră în autoizolare, ca măsură de limitare a extinderii coronavirusului. Cei doi au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, abia diagnosticat cu COVID-19, după ce au participat la ședința Biroului Permanent Național. Reprezentanții CJA au recunoscut oficial intrarea în autoizolare.

Cionca și Bîlcea sunt primele autorități locale arădene care întră în autoizolare.

UPDATE: Iustin Cionca a făcut public următorul mesaj: 

„Am intrat în auto-izolare la domiciliu, alături de familia mea, și aștept permisiunea oficială, din partea autorităților medicale, de a fi testat pentru depistarea unei eventuale contaminări cu virusul Covid 19.

Am luat această măsură ca urmare a faptului că luni am participat la ședința Biroului Permanent Național PNL, unde unul dintre participanți a fost confirmat pozitiv.

Voi continua să muncesc de acasă în perioada următoare și să țin legătura cu colegii, pentru rezolvarea problemelor județului. Nu am niciun simptom, dar respect recomandarea de auto-izolare, pentru a elimina orice pericol.

Vă doresc tuturor sănătate și vă recomand să respectați măsurile de prevenție, să rămânem cu toții calmi și responsabili”!

Sergiu Bîlcea: „Voi sta în izolare la domiciliu în următoarele zile, pentru că am fost în contact cu o persoană care are Coronavirus. Este vorba despre senatorul Chiţac, care a participat la şedinţa BPN de luni. În acest moment mă simt bine, nu am niciun simptom. Voi urma procedurile stabilite de autorităţi. Izolarea este o măsură preventivă pe care toţi trebuie să o luăm în astfel de situaţii, din responsabilitate şi respect pentru cei din jur. Rămânem conectaţi online, să auzim de bine!”.

UPDATE Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean a intrat şi el în auto-izolare

„Stimaţi arădeni, decizia de a mă auto-izola, împreună cu soţia şi fiul meu, înseamnă un act de responsabilitate civică, de protejare a colegilor, rudelor şi prietenilor. Măsura vine ca urmare a faptului că luni am participat la şedinţa BPN de la Bucureşti, iar apoi un coleg, participant şi el, a fost depistat pozitiv cu Covid 19.

Auto-izolarea la domiciliu reprezintă o parte esenţială a procesului de prevenţie. Ne simţim bine, atât eu cât şi familia mea şi nu prezentăm niciunul dintre simptomele reprezentative ale bolii. Voi păstra în permanenţă legătura cu colegii pentru ca activitatea Consiliului Judeţean şi a instituţiilor subordonate să se desfăşoare în continuare corespunzător.

Vă doresc tuturor sănătate şi sunt convins că vom depăşi aceste momente, cu responsabilitate şi mult calm!”.

Viceprimarul Ionel Bulbuc a intrat şi el în auto-izolare

„Am decis să intru în auto-izolare, alături de familia mea și urmează sa fim testați pentru depistarea unei eventuale contaminări cu virusul Covid-19.

Am hotărât această măsura, datorită participării mele la ședința Biroului Permanent Național PNL, unde unul din participanți a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19.

Nu prezint niciun simptom, dar respect recomandările de auto-izolare, pentru a elimina orice suspiciune sau pericol.

Va doresc tututor sănătate!

Fiți responsabili și respectați măsurile de prevenție!”

 

Adauga comentariu