UPDATE Bărbat „abandonat” fără bani şi telefon într-o benzinărie din Arad. Familia îl caută cu disperare!

O familie din Valea Jiului îl caută cu disperare pe un bărbat, care a fost lăsat în Arad de un şofer de autocar. După spusele lor bărbatul (Tibi Otvos) s-ar fi simţit rău, iar şoferul a hotărât să-l lase în drum. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el, deoarece nu are nici telefon. Bărbatul urma să plece în Spania la neamuri.  Pe de altă parte reprezentanţii firmei de transport spun că bărbatul a cerut să fie lăsat acolo.

Cumnatul meu Tibi Otvos a plecat din Petroşani (România) la prânz spre Zaragoza (Spania) ca să petreacă un timp cu noi. A luat autobuzul companiei Elitur Trans şi odată ajuns în Arad (Romania) şoferul autobuzului l-a lăsat pe jos într-o benzinarie din Arad, ( Petrom) fără bani, telefon.. (precizez că se simţea rău). Dacă este văzut sau ştie cineva ceva să ne anuntaţi pe messenger sau la numrele de telefon: 0034643568858, 0034640136261. De luni nu se ştie nimic de el şi nici nu a ajuns acasă la Vulcan (România). Am sunat poliţia, spitale.. nu am aflat nimic. Vă rog sa distribuiţi în număr cât mai mare ca, cumnatul meu să poata ajunge cu bine acasă. Mulţumesc!”, este mesajul scris de familie pe site-ul de socializare Facebook.

Cei de la firma de transport  Elitur Trans au altă variantă: „Omul a cerut să-l lase în Peco că nu vrea să mai călătorească. Omul era în toate facultăţile mintale, nu era bolnav, nu căzuse din picioare. Nu i-a venit rău. Avem declaraţile celor din autocar. A spus că nu mai vrea să călătorească în Spania la fratele lui. Eu nu pot să interzic unui călător nimic şi nici şoferii mei nu sunt paznici să stea să-i lege în maşină. Dacă îi era rău chema şoferul salvarea. Avem înregistrarea în care fratele lui din Spania a spus să îl lăsăm acolo că trimite el pe cineva cu maşină să îl ia. Omul a refuzat să mai călătorească”.

Fratele bărbatului care se află în Spania şi care îl aştepta acolo a spus că a fost sunat de şofer că îl va lăsa pe bărbat în Arad, deoarece nu mai poate continua drumul. „Am crezut că e o glumă. Peste zece minute am sunat şi şoferul a zis că l-a lăsat în Peco... fără bani, fără nimic. Nu poţi lăsa aşa un om, trebuia să anunţe poliţia, salvarea în funcţie de caz. Fratele meu suferă de epilepsie, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”. Bărbatul dispărut are 43 de ani.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni un timișorean a sunat pe SNUAU 112 și a cerut disperat ajutor să i se găsească  fiica de doar 14 ani. Fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita - Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!. În acel caz deznodământul a fost unul fericit, deoarece jandarmii au găsit-o imediat pe minoră şi au stat cu ea pănă la sosirea tatălui.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în spitalul din Turnu Severin. Medicul de gardă a fost cel care a sunat familia. 

Adauga comentariu