UPDATE Accident grav la Nădlac. Un băiat de 17 ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Traficul este blocat în ambele sensuri

Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi după amiză,  pe centura oraşului Nădlac. Din primele informații, se pare că două autoturisme au fost implicate în accident, trei persoane fiind rănite.

Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului. Pentru scoaterea lor intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu autospeciala pentru descarcerare cu trei subofițeri. La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD. 

„Este vorba despre un Ford Transit cu doi pasageri şi o Toyota cu trei pasageri. Şoferul din Toyota este posibil să fie decedat conform informaţilor de la faţa locului, pasagerul din dreapta este ieşit din auto şi e conştient, iar pasagerul din spate (un băiat 17 ani) a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul din Timişoara”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISUJ Arad. 
Traficul este blocat pe amele sensuri. 

UPDATE: Conform celor declarate de către cei de la ISU bilanţul accidentului este următorul: şase victime din care unul decedat, un tânăr transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara şi patru persoane  transportate cu ambulanţele la UPU Arad. 

Adauga comentariu