UPDATE Accident grav în Arad. 12 persoane sunt rănite!

Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineața, în zona Galeria Mall.

„Sunt implicate trei autoturisme și un microbuz de transport persoane. La prima evaluare este vorba despre șase victime, toate conștiente. Intervine detașamentul de pompieri Arad cu autospecială transport, personal și victime multiple, o autospecială cu modul descarcerare și stingere, trei ambulanțe SAJ  și o ambulanță terapie intensivă mobilă”, a declarat George Pleșca, ISU Arad. 

UPDATE 1: Numărul victimelor transportate la spital este de 9

„În acest moment au plecat spre Unitatea de Primiri Urgențe trei victime cu trei ambulanțe SAJ și cinci victime cu autospeciala de transport victime multiple. De asemenea, încă o victimă cu SMURD terapie intensivă mobilă”, a mai declarat George Pleșca.

 

UPDATE 2: Numărul victimelor este de 12. Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad a declarat:

„În această dimineață, în jurul orei 07:45, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (zona Indagrara), în care au fost implicate un autoturism și două microbuze de transport persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje SAJ.

În urma accidentului au rezultat 12 victime conștiente, cooperante.

Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează:

-ATPVM a transportat la UPU 5 victime, (patru cod galben și una cod verde)

-Echipajele SAJ au transportat la spital 6 victime (3 cod galben și 3 cod verde)

-SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben)

Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

FOTO: AradTraffic, ISU 

Adauga comentariu