UPDATE Accident feroviar grav, în județul Arad. Două persoane posibil decedate!

Un accident feroviar grav a avut loc marți după masa. Accidentul feroviar a avut loc în  Nădab. Sunt implicate trenul nr. 10501 și  un autoturism. Sunt două victime, încarcerate, posibil decedate”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

FOTO: aradtraffic

UPDATE: George Pleșca a mai declarat că în autoturism este o singură victimă, femeie, aproximativ 22 de ani: „Se acționează în continuare pentru extragerea autoturismului de sub tren”. 

 

 

UPDATE: Reprezentanții IPJ au declarat:

„În această după-masă, în jurul orei 16, polițiștii Orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, județul Arad.

Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe D.N.79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul”.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Adauga comentariu