Unii politicieni nu s-au putut abţine nici în acest an. Au pus „laba” pe Înviere

Nu putea trece noaptea de Înviere fără „şăfii” Consiliului Judeţean Arad şi Primăriei Municipiului Arad în prim-planul împărţirii Luminii Sfinte. Un asemenea moment nu putea fi ratat de politicieni precum Gheorghe Falcă, Iustin Cionca sau Sergiu Bîlcea.

Ca în fiecare an, de o bună bucată de vreme, primarul Gheorghe Falcă şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, indiferent cine a fost ăla, au mers ba la Aeroportul Internaţional Arad, ba la cea mai în vogă catedrală din municipiu pentru a se băga în seamă. Pentru a-i vedea lumea, pentru a-şi face imagine, că doar fără ei nu se poate...

E un moment numai bun să fie văzuţi de o mulţime strânsă în catedrală şi în afara ei pentru cu totul alte lucruri decât cele politice.

Şi-au pregătit fotografii pentru a-i surprinde, cică, iar apoi au „ţâpat” pozele pe Facebook cu scopul de a strânge „like-uri” şi urări.

Nu vrem să fim înţeleşi greşit! Cei amintiţi de noi au tot dreptul să participe la Slujba de Înviere, chiar şi la Catedrala Nouă. Faptul că sunt politicieni sau oameni cu funcţii în administraţia locală, nu le dă însă dreptul moral al „prim-planului”. Este o sărbătoare a tuturor, de care unii profită sau încearcă să profite din punct de vedere electroral.

Postările pe reţelele sociale ale celor trei politicieni nu au scăpat de criticile unor arădeni. Aceştia comentau acid sau în stil umoristic „flancarea” primarului Falcă de către mai multe careuri de „K”.

Comentarii

Toma

10.04.2018 13:54

Fripturiști de meserie! Hristos a Înviat!

Adauga comentariu