Unii muncesc, alţii strică: „Pe o bandă asfaltăm, pe cealaltă trece camionul cu pietre de la balastieră. Cer poliției să își facă datoria față de arădeni și nu doar aici”

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, se arată revoltat de faptul că unii transportatori distrug intenționat drumurile județene. Acesta face un apel către poliţie.

„Cer încă o dată public poliției să intervină, să verifice și să sancționeze transportatorii care distrug intenționat drumurile județene, prin depășirea tonajului! Această situație nu mai poate continua, modernizăm cu bani mulți drumurile și în același timp vin alții și le distrug! Imaginea zilei vine de pe șantierul Pâncota-Târnova-Buteni, unde pe o bandă asfaltăm, pe cealaltă trece camionul cu pietre de la balastieră. Cer poliției să își facă datoria față de arădeni și nu doar aici, ci pe fiecare șantier din județ, unde asfaltul nici nu apucă să se prindă până când este distrus de camioane! Controalele Consiliului Județean nu sunt suficiente, este nevoie de o autoritate care să poată da sancțiuni mult mai drastice”, afirmă Iustin Cionca.

Adauga comentariu