Un tânăr politician din Arad sare în apărarea soţiei poliţiste

Soţul poliţistei din Arad, care l-a criticat pe ministrul Marcel Vela pentru că a vrut să-i trimită să împartă lumină în noaptea de Înviere, o apără în spaţiul public. Gheorghe Emanuel Daniel a postat un mesaj pe site-ul de socializare Facebook după ce s-a făcut public faptul că soţia lui (Lorena Radu) a fost „atenţionată” de superiori pentru că şi-a exprimat părerea. ( Citeşte şi Poliţista din Arad care l-a criticat pe ministrul Vela „atenţionată” de conducerea IPJ Arad). 

„Cand te-am vazut prima data intr-o poza am fost magulit.

Apoi te-am zarit in realitate,

Purtai uniforma cu atata demnitate incat nu puteam ajunge sa te ating, aveam in fata ochilor un politist adevarat!

Ai daramat zidul preconceptiilor mele despre politistul dur si impunator prin forta cu atitudinea ta mereu serioasa, blanda dar ferma.

Esti in slujba aradenilor de peste 10 ani. Ai reprezentat IPJ Arad cu cea mai mare maiestrie. Cu toate acestea, cand ai decis sa aperi demnitatea ta si a colegilor tai, ai fost prinsa in jocul mizerabil al unora, intr-un joc in care "marele ministru Vela" a fost daramat de forta ta, un joc in care niciun sef de politie din tara sau mai ales din Arad nu te-au incurajat nici macar in privat. Rusine lor! Toti au epoleti degeaba!

Mi-ai daruit o fetita, cea mai frumoasa fetita, imi daruiesti zilnic iubire!

Cat timp voi face politica ma voi lupta ca tu si colegii tai sa puteti vorbi, sa spuneti adevarul oriunde si oricand!

Te voi apara la randul meu, asa cum o faci tu pentru noi toti in fiecare zi!

Stii de ce? Pentru ca suntem doi idealisti indragostiti! ”.

Gheorghe Emanuel Daniel a intrat de curând în politică el ocupând funcţia de preşedinte al Tinerilor Social-Democraţi. De asemenea, el se află pe lista de consilier local.

 

Adauga comentariu