Un tânăr din Arad a apărut într-o revistă celebră din New York: GLW Magazine. Călin Ciprian Costea este pasionat de modelling, muzică și desen!

Un tânăr din Arad a apărut în revista de moda /fitness GLW MAGAZINE, o revistă celebră din New York, U.S.A. Revista prezintă oameni talentați, evenimente, artiști, atleți și modele la nivel mondial.

„Am avut oportunitatea să fiu remarcat ca şi fotomodel şi publicat în revista respectivă. Este rampa care mi-a deschis calea spre o carieră în modelling și a deschis o poartă plină de oportunități. Pe viitor plănuiesc să fac mai multe photoshoot-uri și să promovez designeri și moda la un nivel profesionist, să demonstrez talentul meu ca model și să lucrez cu cât mai multe proiecte în jurul lumii”, a declarat Călin Ciprian Costea.

Călin are vârsta de 29 de ani are studii în domeniul economic, absolvent al Universității Aurel Vlaicu Arad, specializare Mangement. De zece ani  lucrează într-o multinațională pe funcția de Tehnician Gestiune Stoc.

„Sunt pasionat de modelling, saxofon și desen, practic fitness ca și întreținere fizică. Sunt fascinat de psihologie ca studiu personal pentru a oferi atât mie cât și societății o viață sustenabil calitativă și motivatională. Totodată ador plimbările și natura. Sunt o fire ambițioasă, prea perfecţionist, atent la detalii și caut mereu să fiu echilibrat emoțional în toate domeniile în care îmi investesc energia”, mai adaugă Călin.

Despre el acesta mai zice că: „sunt un gentleman şi un romantic incurabil, îmi place să fiu independent, de multe ori regăsesc liniștea sufletească în lucrurile mici și îmi plac oamenii veseli, optimiști care nu renunță niciodată la visele lor.

Pagina de Facebook Călin CiCo este plină de fotografii cu acesta.

Adauga comentariu