Un tânăr de 22 de ani a murit în accidentul de sâmbătă seara de la Şimand!

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma accidentului produs sâmbătă seara pe drumul dintre Şimand şi Chişineu-Criş. Acesta se afla într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un autotren (citeşte mai multe aici: Accident grav, pe drumul dintre Şimand şi Chişineu-Criş!).

Accidentul s-a produs în jurul orei 22,30, pe Drumul Naţional 79. Medicii sosiţi la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, însă viaţa tânărului nu a putut fi salvată.

UPDATE. “Din primele cercetări, s-a sâmbătă seară, în jurul orelor 22.20, un tânăr de 22 de ani, din Sintea Mare, a condus un autoturism pe  DN 79 dinspre Arad spre Oradea. La km. 34+100 m, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în balans; a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă,  condusă de un cetățean sârb de 33 ani. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu