Un tânăr arădean a plecat de acasă în urmă cu un an. Abia acum, familia l-a dat dispărut!

Un tânăr de 15 ani, Milak Mădălin, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Sântana de la începutul lunii octombrie 2018 și de atunci nu se știe nimic de el.

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 m., 57 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.  Nu se cunoaște cu ce era îmbracat la momentul dispariției.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Polițiștii spun că dispariția lui a fost semnalată abia acum, la mai bine de un an de la dispariție. Din informațiile pe care le deținem, tânărul este un cunoscut în anturajul boschetarilor din Arad. Înainte de disparițția de anul trecut, acesta ar mai fi avut epispoade de plecat din casa părintească.

UPDATE. Minorul de 15 ani, Milak Madalin, a fost depistat ieri după-amiaza pe raza municipiului (calea Romanilor) în urma unui apel la 112. Acesta a fost internat în Centrul de plasament pentru minori.

Adauga comentariu