Un student arădean vrea să dea lovitura în afaceri. Și-a deschis un pub cu jocuri de societate

Arădeanul Laurențiu Tîrsală are 23 de ani și de câteva luni a pus bazele unei afaceri în municipiu. Este student la Universitatea „Aurel Vlaicu” la Facultatea de Inginerie. Pub-ul pe care îl administrează se dorește a fi unul aparte, în care clienții pot juca jocuri de societate în mod gratuit.

„Am pornit de la idea de a face ceva inedit, ceva ce nu găsești în alte locații. Unul dintre aceste lucruri este dat de jocurile de societate, ce pot fi jucate de clienții noștri. Le punem la dispoziție: remi, table, șah, monopoly, cărți. Nu îi costă nimic, decât consumația pe care o fac de la bar. Prețurile la produse sunt pentru orice buzunar, o cafea e trei lei, la fel și sucul. Avem 30 de feluri de bere cu prețuri începând de la trei lei, dar și narghilea cu foarte multe arome și gustări ambalate”, ne povestește Laurențiu.

Localul Majestic are peste 60 de locuri și este situat în Boul Roșu. Este deschis de la 10 dimineața până la 22,00. În zilele în care sunt competiții sportive importante, localul rămâne deschis până la plecarea ultimului client. La fel se întâmplă și atunci când aici au loc petreceri cu muzică live.

Laurențiu se laudă că în localul său există ultima generație de pariuri sportive. „Cei ce vor să parieze pe diferite evenimente sportive își pot face biletul ca și cum ar fi acasă. Avem calculatoare, oamenii își fac biletul, aparatul le generează un cod și acel cod este prezentat operatorului. Avem și 12 televizoare pe care se pot urmări competițiile de top. Avem toate posturile de TV care transmit meciuri și avem soluție și pentru cei ce vor să urmărească meciuri mai puțin importante. Dacă cineva vrea să vadă, de exemplu, un meci din liga a patra din Norvegia, îl caut pe internet și dacă e accesibil în sistem live stream, conectez un computer la televizor și poate urmări meciul pe ecran mare”, mai spune Laurențiu.

Acesta afirmă că își dorește ca pe viitor să amenajeze o sală pentru play-station.

 

Adauga comentariu