Un student al Universităţii “Aurel Vlaicu” s-a sinucis

Un tânăr, student al Universităţii “Aurel Vlaicu” din Arad, a decis să îşi pună capăt zilelor. Acesta avea 21 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost descoperit de familie.

Călin a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, lăsând şi un bilet de adio. În acesta, tânărul cerea scuze familiei pentru gestul său.

Conform unor surse din cadrul IPJ Arad, tânărul s-a sinucis folosindu-se de un cuţit, cu care şi-a provocat rănile fatale.

Tânărul era din oraşul arădean Sântana. Prietenii lui Călin sunt şocaţi de gestul acestuia şi se întreabă cum de acesta a putut recurge la un asemenea gest. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, spune Emanuel.

Adauga comentariu