Un şoarece a fost descoperit în vitrina cu carne de la Kaufland! (VIDEO)

Nu mică le-a fost surpriza unor cumpărători aflați într-un supermarket din Argeş să vadă un șoricel în vitrina frigorifică cu carne. Patrupedul, bine-mersi, se plimba nestingherit printre produsele aflate la vânzare. Unul dintre clienți a filmat totul, inclusiv încercarea vânzătoarei de a prinde musafirul nepoftit. Politicos, clientul o avertizează pe vânzătoare că este posibil ca șoarecele să o atace și o sfătuiește să fie prudentă.

Kaufland, compania în al cărui supermarket s-a întâmplat totul, a dat asigurări că a retras imediat toate produsele din vitrină, în vederea distrugerii.„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate.
Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.

Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin”, a transmis Kaufland.

Adauga comentariu