Un primar arădean aduce acuzaţii grave la adresa FCC! “Nu vor să ne ia gunoiul din cauză că i-am criticat în presă”

Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani, aduce acuzaţii grave companiei FCC Environment, cea care administrează groapa de gunoi din Arad. Gunoiul colectat în cursul zilei de sâmbătă de pe raza comunei nu poate fi descărcat la groapa de gunoi. “De azi dimineaţă, două gunoiere mari, care au coletat deşeurile de pe raza comunei Zăbrani, stau blocate în Arad. Le plătim orele de funcţionare şi de staţionare. FCCC își bate joc de noi. Avem toate facturile plătite la zi”, se plânge primarul Marian Toader.

În ceea ce priveşte motivul acestui refuz, edilul spune că cei de la FCC sunt supăraţi pe el după ce a avut mai multe ieşiri în presă, ieşiri critice la adresa societăţii care administrează groapa de gunoi.

“Suntem în această situație din cauza lor, fiindcă ei au blocat activitatea firmei care a câștigat licitația de salubritate pe zona noastră. Ei n-au mai vrut să primească gunoiul ridicat de această firmă, care astfel s-a dus în cap. Acum, noi am făcut eforturi să plătim serviciul de la bugetul local, am renunțat la investiția de la capelă și am dat banii la salubritate, am găsit o firmă care să transporte gunoiul la Arad, dar din nou suntem bătaia de joc a celor de la FCC Environment. Sunt supăraţi pentru faptul că i.am criticat în presă“, mai spune primarul Marian Toader.

Ptrimarul spune că a vorbit cu preşedintele CJA, Iustin Cionca, şi că săptămâna viitoare va fi organizată o şedinţă a ADI Deşeuri. În aceasta, edilul vrea ca ADI să acţioneze în instanţă FCC Environment.

Emanuel Baliş, reprezentant al FCC, spune că deocamdată nu are un răspuns în ceea ce priveşte acuzele aduse companiei, însă explică faptul că săptămâna viitoare va avea un răspuns.

Adauga comentariu