Un primar al PSD Arad face campanie pentru Iohannis!

Duțu Căprar, primarul comunei arădene Șicula, a fost prezent, zilele trecute, la o întâlnire electorală a liberalilor.

Mai mulți lideri ai PNL Arad s-au aflat, sâmbătă, 2 noiembrie, în comuna Șicula. În sala căminului cultural din această localitate a avut loc o întâlnire cu susținătorii PNL.

La prezidiu a luat loc și primarul Duțu Căprar, primarul social-democrat al comunei!

Acesta a afirmat, conform mai multor surse, că îl susține pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al României. La același prezidiu se aflau președintele PNL Municipiul Arad, Sergiu Bîlcea, senatorul Ioan Cristina, consilierul județean Cristian Urzică și consilierul municipal Patricia Dinga.

Surse liberale vorbesc despre un conflict între primar și conducerea județeană a PSD, motiv pentru care acesta caută un partid din partea căruia să candideze.

Problema e dată de faptul că liberalii au un candidat pentru Primăria Șicula, pe Nuțu Valea. Conform acelorași surse liberale, actualul primar nu are șanse de câștig, astfel că racolarea lui nu ar fi benefică pe termen lung, însă e utilă că îi ajută cu susținerea candidatul PNL la șefia statului.

„Duțu Căprar nu mai este președintele PSD Șicula de câteva luni bune. A trădat la europarlamentare, motiv pentru care s-a luat această decizie. Este doar simplu membru al organizației. De altfel, noi am făcut un sondaj de opinie în comună, iar actualul primar nu mai are șanse de câștig”, spune Florin Tripa, deputat și secretar ecxecutiv al PSD Arad.

Adauga comentariu