Un poliţist local blochează circulaţia TIR-urilor pe un drum european din Arad, deşi drumul fusese redeschis în urmă cu câteva săptămâni! (VIDEO)

Un poliţist local din Pecica a blocat accesul TIR-urilor dinspre coborârea de pe Autostrada A1 de la intrarea în Pecica spre Nădlac.

Deşi în urmă cu câteva săptămâni traficul fusese redeschis, în urma unei petiţii făcute de reprezentanţii mai multor societăţi comerciale care funcţionează în zonă, poliţistul local pare că face singur regulile.

Mai multe filmări îl arată pe reprezentantul legii cum întoarce efectiv maşinile de mare tonaj din drum, fără a solicita vreun document care să arate destinaţia. Dacă aceasta este în România, TIR-urile pot folosi orice traseu, deci inclusiv pe acesta, nu doar unul impus.

Această decizie a fost recunoscută chiar de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, care au răspuns solicitării venită din partea unor oameni de afaceri care activează în zona Nădlacului.

Mai jos puteţi vedea documentul semnat de conducerea IPJ Arad, care arată clar că poliţistul local îşi depăşeşlte atribuţiile de serviciu.

Cei afectaţi de această măsură o consideră abuzuivă şi spun că îl vor da înb judecată pe poliţistului local.

“Un cetățean angajat la Poliția Locală Pecica, numitul Gornic Mircea blochează Drumul European E68/DN 7 pentru traficul cu masă maximă autorizată peste 2,4 tone (doar TIR-uri de marfă), pe sensul de mers Pecica-Nădlac coborârea de pe A1 ( în sensul giratoriu), deși în răspunsul primt de mine în urmă sesizării făcute la I.P.J.Arad rezultă că doar acele TIR-uri de marfă care sunt în tranzit total în România nu pot să coboare de pe A1 la Pecica. La întrebarea adresată de mine către agentul de Politie Locală Pecica Mircea Gornic : De ce opriți TIR-urile spre Nădlac, pe E 68 ?, am primit un raspuns halucinant !!!" EI, EU AM ȘEFII MEI!!!". Un singiur lucuru uită acest cetățean: "Veniturile încasate de el provin din taxele și impozitele plătite de firmele văduvite de el, nu de la "ȘEFII săi " !!! În viitorul apropiat firmele care au depus sesizarea către I.P.J.Arad voi face o plângere penală domnului agent de poliție locală Pecica Gornic Mircea, probabil pentru abuz în serviciu!!! .....Trist si regretabil asemenea comportament...”, este reacţia omului de afaceri Adrian Butunoi.

Adauga comentariu