Un picior ieşit în relief reprezintă cel mai inedit tablou lansat la Arad. Simona Oarcea este autoarea!

Tablouri ieşite din comun cu efect 3 D, cu licheni, dar şi altele inedite pot fi găsite în Arad. Pentru a realiza unele dintre ele artista Simona Oarcea a trebuit să fie chiar ea model şi mai mult de atât să renunţe la unele lucruri personale. De exemplu, un tablou care reprezintă „Ieşirea din  zona de confort” reprezintă o lucrare inedită. Piciorul este făcut din ipsos, iar papucul din lucrare era încălţămintea preferată a artistei. Aceasta a renunţat la tenişi pentru a realiza tabloul. Tot ea a fost şi modelul. Toate tablourile sunt unice şi reprezintă o realitate.

Prezentarea lor a avut loc, sâmbătă, în prezenţa a zeci de persoane, în atelierul personal al artistei Simona Oarcea. Atelierul unde pot fi găsite aceste lucrări se află pe Str.Praporgescu nr.17 (la casa) ap.1 - vis-a-vis de Baza Sportiva "Constructorul".

«Ieşirea din zona de confort» este un mesaj pe care l-aş transmite tututor: să iasă din zona de confort şi să îndrăznească să facă tot ceea ce-şi doresc şi să-şi împlinească visele oricât de năstruşnice li s-ar părea. Asta este idee: ieşirea, vechiul este trecutul şi pasul este viitorul”, a descris tabloul Simona Oarcea. Pe lângă acest tablou, mai este o mână scoată în relief, mai sunt tablouri cu licheni stabilizaţi şi altele din lemn. Cel mai mare tablou ar artistei este un cal, la care a lucrat de pe o scară, deoarece are doi metri lucrarea. Acest tablou se vinde cu preţul de 1.500. Piciorul ieşit în relief se vinde cu preţul de 1.200 lei, iar celelalte tablouri se găsesc la preţuri cuprinse între 300  şi 1.000 lei.

Cei care doresc să achiziţioneze astfel de tablouri pot suna la numărul de telefon: 0748. 566. 836. De asemenea, pot vizita pagina de Facebook Tablouri "altfel " şi nu numai.

Artista a mai declarat că nu se va opri aici ci va veni în faţa publicului şi cu alte creaţii inedite şi unice.

 

 

Adauga comentariu