Un nou incendiu în cartierul Verde! Un bărbat a ajuns la spital și patru apartamente au ars!

Un nou incendiu a lovit cartierul Verde. Este al treilea incendiu în ultimele două luni. În cursul nopții trecute, o butelie a explodat într-unul din apartamente, iar focul a distrus, mai apoi alte trei.   

„La incendiu s-au deplasat de la Detasamentul Arad un SMURD TIM, un SMURD PA - Vadimirescu, o mașină de descarcerare mica, o autospeciala de cautare salvare, și o autoutilitară  cu doi ofiteri si 20 de subofiteri, iar de la Detasamentul Ineu s-a deplasat o autospecială cu patru subofiteri, pompierii militari fiind sprijiniți de către SVSU Livada cu o autoutilitară și 20 voluntari”, spun reprezentanții ISU Arad.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuințe. Având în vedere faptul că locuintele au acoperiș comun, incendiul s-a extins și la acoperișul locuințelor vecine.

În urma exploziei a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Arad.

Incendiul a fost lichidat după câteva ore, și au ars patru apartamente, au fost afectate alte două apartamente (acoperișul ars și pagube provocate de apă) și au ars în total aproximativ 350-400 metri pătrați de acoperiș.

Adauga comentariu