Un nou caz de coronavirus în Arad! E primul din afara centrelor de carantină!

Un arădean a fost confirmat cu coronavirus, în ultimele 24 de ore! Este a noua persoană diagnosticată în Arad, însă e prima din afara centrelor de carantină. Anunţul a fost făcut de primarul Călin Bibarţ, care reiterează apelul la calm şi la stat în casă.

„Avem primul caz confirmat în Arad cu coronavirus. Aș vrea să infirmăm zvonurile că ar exista mai multe, că trei, că patru… confirmat  este unul singur. Evident că în ultimul timp au fost luate mai multe probe, sunt trimise la laborator și vom vedea ce rezultate mai avem. Cred că este încă un moment pentru a reitera ceea ce am spus și ieri și zilele trecute, de a sta pe cât posibil mai mult acasă. Și această persoană nu este o persoană tânără, este o persoană în vârstă. Acum a fost transportată la Timișoara, vom vedea care va fi starea în final, nu e de glumă, trebuie să fim responsabili, să înțelegem că sunt momente grele și nu e momentul să ne plimbăm toată ziua prin oraș”, a spus Călin Bibarţ.

Persoana infectată era în izolare la domiciliu, a prezentat simptome și a fost dusă la spital, testul a ieșit pozitiv și a fost transportată imediat la Timișoara!

Adauga comentariu