Un minor a fost prins conducând un autoturism pe strada Cocorilor

Tinerii din județul Arad se pare că nu mai au răbdare să aștepte până obțin  carnetul de conducere și se urcă la volan. Pe strada Cocorilor, una circulată, un tânăr de 16 ani conducea un autoturism, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. 

„Un tânăr de 16 ani, din Arad, a fost prins pe strada Cocorilor, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Tot ieri, în Ineu, polițiștii orașului au depistat un bărbat de 59 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autorurism care avea aplicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale unui alt autoturism, iar pe Calea Romanilor din municipiu, un bărbat de 47 de ani, din județul Harghita,a fost prins în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu apartul alcootest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Toți cei depistați sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

FOTO: arhivă

 

Adauga comentariu