Un meci al UTA-ei din acest campionat, suspect de blat! Mafia pariurilor ar fi stat în spatele unui 6-0!

Marius Baciu, fostul antrenor al echipelor Turris Turnu Măgurele şi Daco Getica, vorbeşte, într-un interviu acordat digisport.ro despre o anchetă aFederaţiei Române de Fotbal care ar viza un meci al UTA-ei.

Conform spuselor lui Baciu, meciul vizat de anumite suspiciuni este UTA –Daco Getica, încheiat cu victoria clară a formaţiei arădene, 6-0.  

“Baciu, care a pregătit pe Daco Getica înainte de experiența de la Turnu Măgurele, dezvăluie, însă, un lucru care poate porni o avalanșă în fotbalul românesc: Federația are pe rol un dosar cu meciuri trucate la pariuri, în care sunt implicate mai multe cluburi și mai mulți oameni de fotbal. Fostul jucător al Stelei e primul tehnician care spune că un meci al echipei sale din acest sezon, UTA – Daco Getica 6-0, e considerat suspect și anchetat de FRF. Mai mult, Baciu confirmă și numele unui jucător care ar fi fost în centrul acestui aranjament: fundașul Alin Stoica, cel care a fost schimbat la pauză în acel joc și apoi dat afară, fotbalist care mai fusese implicat în partide anchetate, pe când arbitra amicale în diferite cantonamente”, scriu jurnaliştii de la digisport.ro.

Deocamdată nu a existat nicio reacţie din partea FRF, care să confirme sau să infirme spuesele fostului tehnician.

Adauga comentariu