Un jandarm arădean și-a oferit apartamentul, drept adăpost, pentru o familie căreia i-a ars casa

Un jandarm arădean a decis să ofere un apartament din cartierul Micălaca drept adăpost pentru o familie căreia i-a ars casa din cartierul Verde.

De 21 de ani, Dan Monoranu este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada

Acum două săptămâni, a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă.

Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de 1 an și 6 luni, și iarna se apropie.

"Soluția a venit de la colegul nostru. Dan a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu. Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește", spun reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Adauga comentariu