Un ingiener IT şi un pompier îţi fac viaţa mai sănătoasă. Au deschis o afacere prin care livrează oriunde în Arad coşuri cu fructe şi legume

 Doi tineri, un inginer IT şi un pompier, în vârstă de 26 de ani fiecare, unul din Arad şi altul din Timişoara au pus, în urmă cu câteva săptămâni, o afacere pe picioare. Ei livrează în judeţul Arad fructe şi legume, la coş, persoanelor care nu pot să meargă la cumpărături sau nu au timp. Au şi o pagină de Facebook unde îşi prezintă ofertele.

Pentru că cei doi nu fac faţă au mai căutat un tânăr care să îi ajute cu logistica. Marc Brădean şi Ovidiu Marchis, foşti colegi de liceu, sunt tinerii care deţin firma nou înţiinţată.

„Eu lucrez la o firmă în Timişoara unde primim ca beneficiu săptămânal fructe la birou. De acolo ne-am gândit că putem face şi noi la fel în Arad. Să livrăm coşuri cu fructe, dar şi cu legume fie la persoane fizice, fie la birouri. Produsele care sunt româneşti le cumpărăm de la micii producători din pieţe. Coşurile sunt de 5, 10 şi 15 kilograme. Preţul coşurilor pline începe de la 40 lei, avem în dezvoltare un site în care coşul va putea fi personalizat să conţină ce doreşte clientul”, a declarat Marc Brădean, administratorul firmei.

Pagina de Internet unde se pot comanda aceste fructe şi legume poartă denumirea de Trophy Foods. Fructele se livrează de două ori pe săptămână.

Adauga comentariu