Un imobil deţinut în parte şi de Primăria Arad, pericol public pentru pietoni şi locatari! “Tavanele, gata de prăbuşire”

Mai mulţi locatari, dintr-un imobil deţinut în parte şi de Primăria Arad, sunt revoltaţi de faptul că acesta este un pericol pentru cei ce locuiesc aici, dart şi pentru trecători. Bucăţi din acoperiş s-au desprins şi au căzut pe trotuar, iar ploile inundă unele dintre apartamentele de aici.

O chiriaşă a Primăriei Arad, Anita Zvonar, spune că situaţia trebuie remediată de urgenţă, întrucât nu mai este suportabilă.

“Imobilul  de pe strada Mihail Eminescu nr 50 este pericol mare pentru trecatori. E în stare avansată de degradare, pusă pe lista celor 11 imobile ce trebuie renovate urgent de către Primărie, din fonduri în anul 2019. Oare când îi vine rândul? Chiriaşii Primăriei trăiesc în pericol în aceste apartamente cu tavane gata de prăbuşire şí inundaţii permanente la fiecare furtună”, spune Anita Zvonar, locatară a imobilului cu pricina.

Reprezentanţii Primăriei Arad spun că deţin parte a imobilului situat pe strada Mihai Eminescu, la numărul 50, şi că au aplicat aşa-numitul impozit pe paragină. În plus, autorităile spun că lucările de renovare ar putea începe în toamna acestui an. “Impozitul a fost majorat cu 500% şi se estimează că lucrările vor începe în toamna acestui an. Deţinem proporietate acolo, altfel nu se punea pe lista celor 11 clădiri”, spune Ralu, Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.  

Adauga comentariu