Un hoț a făcut prăpăd într-un magazin arădean. A spart tot ce a prins în cale, supărat că a fost surprins furând (VIDEO)

Un tânăr arădean în vârstă de 24 de ani a făcut ravagii într-un magazin din municipiul Arad. Acesta a furat mai multe bucăți de cașcaval, dar și câteva conserve din pește. A fost văzut pe camerele de supraveghere, iar când agenții firmei de pază l-au luat la rost a început să vandalizeze magazinul. A distrus mai multe produse și a aruncat cu sticlele găsite pe rafturi.

Jurnalistul Cristi Cotuna, proprietarul magazinului, a făcut publică filmarea cu momentele de nebunie din incinta prăvăliei.  „Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici. Tipul fura zilnic, insa nu il intereseaza ca este prins, pentru ca nu i se intampla nimic. In plus, este si foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o alta alimentara si este tot printre voi, pe strada. De ce? Pentru ca legile sunt făcute de hoți! Abolitio criminis!”, a fost reacția lui Cristi Cotuna.

Hoțul a fost luat și dus la poliție, unde i s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat. Paguba pricinuită se ridică la aproximativ 400 de lei. Din imaginile difuzate de păgubit se poate vedea că tânărul hoț avea ceva la bord, sau ceva în vene...

Adauga comentariu