Un drum judeţean din Arad nu a fost deszăpezit deloc, deşi are lungimea de peste 20 de kilometri!

Autorităţile judeţene par depăşite şi de ninsoarea care a căzut în Arad în ultimele zile. Mai multe drumuri judeţene sunt greu practicabile şi pe unele nu s-a intervenit deloc.

Consilierul judeţean Adrian Butunoi, care locuieşte în localitatea Şeitin, spune că administraţia judeţeană nu a trimis niciun utilaj pe DJ 709 D, drum cu lungimea de peste 20 de kilometri.

Deşi în ieşirile publice, şefii Consiliului Judeţean Arad se laudă cu intervenţiile pe timp de iarnă, realitatea îi contrazice. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Adrian Butunoi a făcut public un filmuleţ în care se poate vedea că zăpada de pe acest drum judeţean a fost deranjată doar de maşinile care circulă pe aici. Acesta spune că niciun utilaj de deszăpezire nu a fost văzut în zonă, deşi codul galben de ninsori fusese anunţat de câteva zile.

 “O nouă umilință a cetățenilor, marca P.N.L. Bugetari de lux pe banii publici,D J.709.D.Deşi a fost anunțat cod galben de ninsori în Arad,de 3 zile. Pe tronsonul Șeitin-Nădlac utilaje de deszăpezire ...pauză totală. D-leCionca si d-le Bîlcea chiar nu vă pasă de cetățenii din zonă, !!! Firmele de casă a P.N.L.-ului încasează banii publici degeaba”, spune Adrian Butunoi.

 

 

Adauga comentariu