Un drum județean din Arad este praf! A fost modernizat acum câteva luni!

Administrația județeană condusă de Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea și Claudia Boghicevici este repetentă la capitolul drumurilor județene, drumuri pe care această instituție le are în administrare.

Un cititor al ziardearad.ro ne-a transmis câteva fotografii cu Drumul Județean 709 J care face legătura între comunele Iratoșu și Dorobanți. Acesta a fost modernizat în toamna anului trecut, însă lucrările nu au rezistat doar puține luni.

Pe lângă faptul că lucarea de asfaltare este de toată jena, cei ce s-au ocupat cu acest proiect nu au mai considerat necesar să traseze trecerile pentru pietoni. Una dintre acestea este una traversată de copiii aflați la o unitate școlară din vecinătate.

„Vă trimit imagini cu drumul DJ709 J dintre Iratosu si Dorobanți reparat astă toamna, reparație care nu a rezistat decat cateva luni.         În ultima imagine este intersectia dintre drumul judetean si drumul principal din Dorobanți. CJA a omis sa traseze o trecere de pietoni zicând ca nu este nevoie. Copiii trec strada pe raspunderea lor”, ne scrie arădeanul.

Comentarii

Ilie

13.03.2018 19:29

Trebuie trimisa "POLITIA LUCRARILOR"......sau pana atunci, trebuie sa raspunda cine a receptionat lucrarea si cine a realizat-o......trebuie retinuta suma drept garantie......TREBUIE SCHIMBAT CEVA...SAU POATE TOTUL....

Dorobanți

15.03.2018 16:38

In vecinatatea acestei intersectii este birtul satului, nu unitatea școlară. Dar poate fi interpretată și ca unitate școlară, dacă dvs. acolo ați învățat să scrieți, domnule ziarist. 

Adauga comentariu