Un copil de opt ani a fost dat dispărut după ce a ieşit de la un curs de înot. Jandarmii l-au găsit la scurt timp dezorientat și ud leoarcă

Părinţii unui copil de opt ani au trecut prin clipe de coşmar după ce copilul era de negăsit. Norocul a fost că jandarmii anunţaţi au găsit micuţul la scurt timp după apel. Băiatul se afla la un curs de înot și după orele de program trebuia să se întâlnească cu mama lui în fața clubului sportiv, însă, el nu a mai apărut.

„În jurul orei 17.40, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a fost sesizat de către dispecerul de serviciu cu privire la faptul că, un copil de opt ani a dispărut din cartierul Subcetate, municipiul Arad. Apelul a fost efectuat de către părinții copilului.

Băiatul se afla la un curs de înot și după orele de program trebuia să se întâlnească cu mama lui în fața clubului sportiv, însă, minutele au trecut și el nu a mai apărut. Mama panicată, după ce a căutat minute bune în toate încăperile clubului, a sunat la 112 să anunțe dispariția copilului. Jandarmii s-au mobilizat imediat și având semnalmentele copilului au plecat imediat în căutarea acestuia.

După aproximativ 15 minute în care au fost verificate mai multe zone din municipiu, copilul a fost găsit de către jandarmi, la o distanță apreciabilă de locul dispariției. Dezorientat și ud leoarcă, băiatul le-a povestit jandarmilor că a terminat mai repede cursul de înot și nu a mai așteptat-o pe mama sa, crezând că va ajunge în siguranță la domiciliu, deși e prima oară când pleacă neînsoțit de către un adult.

A ajuns în siguranță, însă cu ajutorul jandarmilor, care l-au condus până în fața casei unde era așteptat cu nerăbdare de părinți”, a declarat căpitan Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Adauga comentariu