Un copil de 11 ani a fost violat anal, de mai multe ori, de doi arădeni. Totul s-a petrecut cu acordul mamei minorului (VIDEO)

Un copil de doar 11 ani, din județul Arad, a fost violat de doi bărbați. Aceștia au abuzat de minor în ultimii doi ani. Totul s-a petrecut cu acordul mamei celui mic.

Violatorii, dar și mama copilului au fost reținuți ieri de polițiștii arădeni și urmează să fie propuși pentru arestare pe 30 de zile.

„În cursul zilei de ieri, politiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au reținut trei persoane, o femeie și doi bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. În fapt, din cercetarile efectuate s-a stabilit că în perioada 1.07.2016- 1.04. 2018, doi bărbati, de 43 și 21 ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri, cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei de 49 de ani”, spune Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În timp ce a fost dusă în fața procurorilor, mama minorului a fost întrebată despre motivul care a determinat-o să își lase copilul să fie abuzat. A spus că e nevinovată și că nu și-ar fi contrâns copilul.

Adauga comentariu