Un copil adoptat în Canada își caută familia. O mătușă l-a recunoscut și spune că mama lui s-ar afla în Arad

Dănilă Iulian Florin a fost adoptat de mic, luat din orfelinat, unde l-au părăsit părinții și dus în Canada. După aproape 20 de ani de la acel moment, cere ajutor. El vrea să își regăsească familia.

Strigătul de ajutor al tânărului a venit prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” și al Ilenei Cunniffe Băiescu, o tânără care a trecut printr-o situație asemănătoare.

„Salutări tuturor! Am fost adoptat în Canada la vârsta de 4 ani. La naștere m-am numit Dănilă Iulian Florin, născut în Hunedoara, la data de 2 Iulie 1995. Doresc enorm de mult să-mi găsesc mama biologică, pe atunci se numea Dănilă Dorina. Deși am ceva documente de la adopție, în acestea nu sunt prea multe informații, decât numele mamei și orașul meu natal, Hunedoara. Doresc ajutorul fiecăruia de aici, dacă vedeți acest anunț, vă rog foarte mult să-l distribuiți, poate așa va ajunge să fie văzut și de ai mei. Găsirea mamei și a întregii mele familii, înseamnă enorm de mult pentru mine, abia aștept să aflu cine sunt, să-i cunosc pe toți în parte!! Vă mulțumesc anticipat!”, a scris băiatul pe pagina de facebook.

Postarea acestuia a fost văzută de o mătușă a băiatului, care susține că mama lui s-ar afla în Arad.

„L-am recunoscut din poză. Verișoara mea este mama lui. Băiatul este al treilea copil al verișoarei mele, și are doi frați - Adinela și Adrian. Nu mai țin legătura cu Dorina, dar din câte știu, ea se află în Arad. O să încercăm să dăm de ea, deși nu știm unde locuiește sau cu ce se ocupă acum”, a spus mătușa lui Iulian pentru Ziar de Hunedoara.

Tatăl copilului ar fi, conform mătușii sale, un bărbat din Oradea, care lucra în Armată, și care a avut o relație cu aceasta pe vremea când se afla într-o delegație în municipiul Hunedoara.

Adauga comentariu