Un bărbat a fost reținut după ce a fost prins că transporta ilegal aproape 2.000 de litri de alcool

Un șofer a fost reținut deoarece transporta ilegal alcool. Acesta a fost oprit de polițiștii arădeni în trafic și găsit cu un transport ilegal de 1.998 de litri de alcool etilic. 

Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonață de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad. 

“Polițiștii orașului Chișineu Criș au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Chișineu Criș, un sătmărean de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, în flacoane de 3 litri, 1.998 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic. Întreaga cantitate de lichid și mijlocul de transport utilizat pentru transportul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere”, spun reprezentanții Poliției Arad. Conform Legii 227/2015 pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.  

Adauga comentariu