Un bărbat din Gurahonţ a încercat să îşi violeze vecina. A fost arestat preventiv!

Un bărbat din Gurahonţ aflat sub influența băuturilor alcoolice a încercat să o violeze pe vecina lui care are 79 de ani. Pentru fapta sa acesta a fost arestat preventiv.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț arestarea preventivă a unui inculpat  pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de viol, prev. la art. 32 alin.1 rap. la art. 218 alin.1 din Codul penal și violare de domiciliu, prev. la art. 224 alin.2 din Codul penal. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a rezultat că în seara zilei de 01.07.2020, aflat fiind sub influența băuturilor alcoolice, inculpatul a pătruns, fără drept, în imobilul locuit de vecina sa în vârstă de 79 de ani, și prin exercitarea de acte de violență a încercat a întreține cu aceasta relații sexuale”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile .

FOTO: arhivă

Adauga comentariu