Un bărbat din Arad și-a înjunghiat fosta iubită în direct pe Facebook. Copilul striga: „Nu muri, mami meu!”

Un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a înjunghiat fosta iubită, dar și pe fratele acesteia. Incidentul s-a petrecut în cursul nopții trecute, în localitatea arădeană Nădab. Bărbatul gelos a văzut pe Facebook că fosta iubită, de care se despărțise acum câteva săptămâni, este la o petrecere în casa părinților ei. A mers acolo, a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie, dar și pe fratele ei. Imaginile au fost transmise în direct pe rețeaua Facebook, întrucât victima avea live-ul pornit.

Din primele informații, se pare că agresorul, de loc din comuna Olari, a plecat spre casă, acolo unde a fost găsit, înjunghiat, de polițiști. Deocamdată nu se știe ce sau cine i-a provocat aceste răni.

Toate cele trei persoane sunt internate la Spitalul Județean Arad.

UPDATE Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, spune că fratele femeii este în stare gravă, fiind înjunghiat în zona inimii. „Azi noapte au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe trei persoane înjunghiate: o tânără de 24 de ani cu două plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, e internată la Chirurgie, un bărbat în vârstă de 22 de ani cu răni în zona cordului și o a treia persoană - de  32 ani cu o plagă înjunghiată în zona abdomenului”, spune Simina Roz.

Adauga comentariu