Un bărbat din Arad s-a urcat beat la volan şi a lovit patru maşini


Tot mai mulţi şoferi se urcă la volan după ce au consumat alcool. Într-o singură zi polițiștii arădeni au depistat trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, în data de 24 ianuarie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Arad, care a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiu. După ce a acroșat patru autoturisme parcate, cauzând doar pagube materiale, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,29 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat, ieri, un autotren într-o stație PECO de pe raza municipiului, condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Argeș. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,09 mg./l alcool pur în aerul expirat.

A mai fost depistat în trafic, de polițiștii Biroului de Ordine Publică, un arădean de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din anul 2018”, a declarat agent şef de poliţie, Claudia Iuga.

În cazul celor depistați sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cei trei bărbați sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Adauga comentariu