Un bărbat din Arad a fost înjunghiat de o persoană necunoscută

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiat, miercuri seara, de o persoană necunoscută pe strada Oborului din municipiu. Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu l-au identificat, la scurt timp, pe un bărbat banuit de comiterea infracşiunii de tâlhărie.

„În jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul ca un bărbat de 46 de ani, ar fi fost înjunghiat de o persoana necunoscuta pe strada Oborului din municipiu. Din cercetările efectuate s-a stabilit ca o persoana necunoscuta s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus in plasa mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit sa si le însușească fără sa achite contravaloarea acestora.  Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat sa plătească produsele, cel in cauza i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cutit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști intr-un imobil de pe strada Lacramioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul savarsirii infractiunii de tâlhărie. 

Adauga comentariu