Un bărbat de 76 de ani din Arad a fost tâlhărit în scara blocului de către un tânăr

Un bărbat de în vârstă de 76 de ani din Arad a fost urmărit de către un tânăr până la uşa apartamentului în care locuia şi jefuit. Aesta a anunţat imediat poliţia, iar în scurt timp hoţul a fost prins. Acesta mai avea doi complici. Astfel, că Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au reținut, pentru 24 de ore, trei persoane, pentru tâlhărie.

„La data 5 februarie 2021, în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11:20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în fața apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit. În baza semnalmentelor furnizate și a informațiilor deținute, au fost dispuse, de îndată, în teren, efective sporite de poliție. La scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, polițiștii au depistat, în flagrant delict, trei persoane care corespundeau semnalmentelor, un bărbat de 18 ani, din județul Mureș și două femei, de 17 și 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate. În fapt, s-a reținut ca una dintre femei l-a însoțit pe tânăr în scara blocului, iar cealaltă a așteptat afară”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Cei trei au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu