Un bărbat care voia să se arunce de pe Podul Traian a fost salvat de către polițistul Cristian Flonta

Un bărbat care voia să se arunce de pe Podul Traian a fost salvat în ultimul moment de către agentul șef principal Flonta Cristian de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad.

„Aseară, ora 23.30, ploua torențial, iar colegii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad se aflau în serviciul de patrulare când deodată au recepționat prin stație un apel venit pe 112, o persoana amenința că se aruncă de pe un pod aflat la numai 5 minute distanță.

Polițiștii s-au deplasat de urgență spre locație, fiind primii ajunși la fata locului, aceștia au găsit un bărbat care se afla atârnat de un pod din municipiul Arad.

Colegul nostru de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, agent șef principal, Flonta Cristian, s-a apropiat încet de acesta, iar după mai multe discuții l-a convins ca viața merită trăită indiferent de greutăți.

Bărbatul a coborât, fiind preluat de echipajul medical sosit la fața locului, totodata acesta i-a mulțumit colegului nostru, părându-i rău că s-a lăsat copleșit de probleme și pentru o clipa și-a pierdut cumpătul.

Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea și spiritul de care a dat dovada evitând astfel producerea unei tragedii”, a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu