Un bărbat, care locuiește în Arad fără forme legale, s-a dat drept director și a luat 18.000 de lei din încasările unei firme

Un bărbat de 46 de ani, care locuiește fără forme legale în Arad, a înșelat angajata unei firme din Bistrița. Bărbatul s-a dat drept director general al compaiei și a ridicat diferite sume de bani. În mai multe rânduri, acest a obținut peste 18.000 de lei. Bărbatul a fost prins de polițiști și reținut, împreună cu un alt complice.

„Între 25 aprilie și 6 mai, sub pretextul unei colaborări comerciale şi folosind calităţi mincinoase, un bărbat ar fi indus-o în eroare pe angajata unui magazin din orașul Bistriţa. Bărbatul s-ar fi prezentat drept directorul general al societăţii în cauză şi i-ar fi solicitat femeii să predea diverse sume de bani. În total, acesta ar fi obţinut în mod ilegal suma de 18.022 lei, bani care proveneau din încasări”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

 Până la această dată, poliţiştii au reuşit documentarea a 7 cazuri de înşelăciune cu acelaşi mod de operare, comise în mai multe judeţe.

Adauga comentariu