Un băiețel are nevoie de ajutor pentru a scăpa de o malformație rară

Un băiețel are nevoie de ajutor pentru a scăpa de o malformație rară. În acest sens a început o campanie susținută de Asociația Cetatea Voluntarilor și Fotbal Club UTA.  

Aren s-a născut cu o malformație rară numita Extrofie Vezicală și Epispadias! Această malformație apare la 1 din 30.000-50.000  persoane.

Din cauza lipsei de cazuri și a rarității acestei malformații, sunt puțini specialiști în lume care operează cu rezultate foarte bune pentru a putea oferi o viață normală acestor copii.

Aren are nevoie de două operații pentru a putea ajunge la aceste rezultate.

Prima operație se face la vârsta de 5 luni jumate ( închiderea peretului abdominal) iar a doua la o perioada imediat următoare dupa prima operație (repararea organului genital).

Serbia este opțiunea cea mai bună pentru a reuși această operație deoarece doctorul Djanovic Rados este un doctor cu o vasta experiență în repararea extrofiei vezicale și a epispadiasului.

Persoanele care doresc să îl ajute pe Nazarian Aren  o pot face donând în conturile Lei: RO51BTRLRONCRT0553155401 sau Euro: RO98BTRLEURCRT0553155401 deschis la Banca Transilvania pe numele băiatului, Nazarian Aren.

Cetatea Voluntarilor Arad pune la dispoziție documentele medicale privind acest caz.

Adauga comentariu