Un băiat de 6 ani a căzut în cap de pe un tobogan din cartierul „Aurel Vlaicu”! Alte două fetițe au avut de suferit

Un copil în vârstă de şase ani a căzut direct în cap de pe un tobogan amplasat într-un loc de joacă din cartierul arădean „Aurel Vlaicu”. Înainte de acest incident, alți doi copii au avut de suferit de pe urma toboganelor stricate de la același loc de joacă. Incidentele s-au produs duminică seara, în decurs de câteva zeci de minute.

Locul de joacă din zona blocului I 4/1 este un adevărat pericol pentru copiii care vin aici pentru distracţie.

Daciana Săliştean a criticat situaţia existentă la acest loc de joacă şi spune că întreaga zonă dedicată celor mici este într-o stare deplorabilă.

„...multumim frumos, Primăria Arad, pentru locurile sigure de joaca pentru copii...nu mai vorbesc de craterele cu noroi, rahat de câine plus mucurile de țigară din nisip...Astăzi am fost in minunatul parc pentru copii de la UTA de lângă biserica și fiica-mea a avut minunata idee să se dea pe tobogan, care in momentul in care s-a asezat pe el s-a depărtat de căsuță cu vreo 30 de cm, ea rămânând suspendată in aer cam la 2 m,iar prietena ei care era in spatele ei s-a julit toată in cuiele de pe marginea toboganului și doar o minune a făcut sa nu cadă de la acea înălțime...nu vreau să vă spun ce frumos au reacționat amandoua și ce sperietura au tras și ele și eu si mămica celeilalte fetițe care a rămas fără piele unde s-a julit...multumim frumos și v-as ruga frumos sa veniti și dumneavoastră cu copilașii să se distreze in același parc...noi ne-am distrat teribil de... terifiant !!!”, spune Daciana Săliştean.

La câteva zeci de minute de la incidentul celor două fetiţe, un băiat de şase ani avea să cadă în cap de pe unul din tobogane.

Bogdan Drecin a fost de faţă la acest incident şi spune că a sesizat problema către autorităţi. Poliţiştii locali au mers la faţa locului şi au împrejmuit zona pentru ca alte incidente să nu se mai producă.

Totuși, rămâne întrebarea: de ce firma care ia bani grei de la Primăria Arad pentru amplasarea și întreținerea acestor locuri de joacă nu își face treaba?...

Adauga comentariu